Vidio Search



Judul:Ipin Upin~Opo Kowe Krungu #(lagu via vallen)
Durasi:00:02:36
Dilihat:50,683x
Diterbitkan:12 Oktober 2017
Sumber:Youtube
Suka Ini ?:

SAYANG....
opo kowe krungu jerit e ati ku
mengharap engkau kembali
sayang
nganti memutih rambut ku
rabakal luntur treno ku

wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
duko pujane ati nanging koe ora ngerti
kowe wes tak wanti wanti
malah jebul sak iki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
merana urip ku
aku welasno kangmas. . . . aku mesakno aku
aku nangis, nganti metu eluh getih putih

BAGIKAN KE TEMAN ANDA