Vidio Search



loading...
Judul:Sawangen Atika Novi Live Banyumas
Durasi:00:05:45
Dilihat:4,718x
Diterbitkan:13 november 2018
Sumber:Youtube
Suka Ini ?:

Sagita Live Banyumas

Sawangen – Atika Novi

opo aku kurang gati
opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang
katone atimu bimbang
sing tak jaluk mung ngertine
yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyanening atiku mung ono kowe

haaa haaa haaa

sawangen kae sawangen
mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen
lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
selawase mung karo kowe

opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang
sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane ning atiku mung ono kowe

haaa haaa haaa

sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

BAGIKAN KE TEMAN ANDA


this video can not be downloaded